Hestetransport og anden transport af heste og ponyer

Hos Stald Lægaard ApS i Midtjylland tilbyder vi hestetransport i Jylland og resten af Danmark. Vi har over 30 års erfaring med heste og ponyer samt transport af heste, herunder vores egne heste.

Hestetransport kan være både korte og lange ture, og vi tilbyder også transport af heste i hele Skandinavien. Vi kan endvidere finde løsninger på andre behov.

Transport af heste og ponyer i hele landet og i udlandet

Hestetransport er et tillidsspørgsmål. Vi er godkendt til transport af heste og har alle de nødvendige tilladelser. Dertil kommer, at vi har omkring 20 heste på vores egen ejendom, og dem arbejder vi med til dagligt. 

Det ligger os meget på sinde, at din hest altid bliver transporteret på den mest skånsomme, omsorgsfulde og sikre måde.

Vi opkøber unge heste og ponyer med henblik på at uddanne dem til rideheste. Desuden avler vi heste og ponyer. Samtidig har vi oplevet, at private og professionelle hesteejere har et stigende behov for transport af heste. Derfor har vi investeret i en bil, ligesom vi har tage kurser og søgt tilladelser i hestetransport.​

Få et uforpligtende skræddersyet tilbud på hestetransport

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på hestetransport. Vi regner prisen ud til den enkelte kunde. Det betyder, at du får et skræddersyet og individuelt tilbud, som passer til dine behov. Du kan ringe til os på telefon 41 44 90 55 for at drøfte transport af heste.

Kontaktinfo​

Adresse

Taterbakkevej 3, 7540 Haderup

Telefon

Ring om transport på:

28 99 ​46 28

Ring angående hestene på:

29 26 00 64

E-mail

jurgen.jessen@gmail.com

Firmainfo

Stald Lægaard ApS

CVR: 38636243

Kom med dine spørgsmål

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stald Lægaard ApS
Taterbakkevej 3, 7540 Haderup